Kate Moss
PULS GRADA · moda

Nekada su ljudi kojima je moda posao, a ne hobi imali priliku da se pojave samo u sklopu modnih magazina. Ograničenje na stranice časopisa, sa svim što se dešava pre i nakon snimanja ili revije i što je nekada bilo misteriozno i svedeno na domen mašte, danas je moguće pratiti na društvenim mrežama, naročito Instagramu, koji modni svet toliko voli i rabi.

Sa pojavom društvenih medija sve što nas je eventualno zanimalo o tome – ko se sa kim druži pre i posle revije, šta su radile poznate manekenke na žurkama nakon završene Nedelje mode i slično nismo više morali da umaramo mozak ili vrtimo magazine u nadi da će neki od njih objaviti tekst ili fotografiju. Sve što nas je zanimalo bilo je baš tamo, na njihovim Instagram profilima. Od slavnih modnih fotografa do manje poznatih stilista, prikupili smo one za koje mislimo da bi osvežili vaša saznanja ako ste iskreni ljubitelj mode.

Edward Enninful kao modni urednik W magazine-a (@edward enninful)Otvori galeriju
Kraljevski pank Simone Rocha: Kraljevski pank Kako biti Parižanka Kako da budete Parižanke gde god da živite La Perla Umetnost donjeg veša: 60. rođendan modne kuće La Perla Poznati reklame Poznati u reklamama · · ·