Svetska nedelja dojenja
PULS GRADA · deca

U nedelju 6. avgusta od 12 do 19 časova u Šoping centru Stadion, nivo II, biće organizovan celodnevni program povodom obeležavanja Svetske nedelje dojenja za sve mame, buduće mame, ali i za sve najmlađe.

Svetska nedelja dojenja je deo globalne kampanje čiji cilj je da se stvori društvena svest o značaju i prednostima dojenja, da se pruži podrška dojenju i da se time unapredi zaštita zdravlja majke i deteta. Dojenje je preventivna intervencija sa najvećim potencijalom očuvanja života. To je najjednostavniji, najzdraviji i najekonomičniji način da se obezbedi zadovoljenje potreba novorođenčeta za ishranom.

Tim povodom savetnica za dojenje Dragana Vasić iz Udruženja roditelja, održaće predavanje na temu Bitnosti dojenja deteta u 12h, nakon toga Ana Vujetić u 17h, nutricionista iz kompanije Kibid, održaće predavanje na temu Ishrana beba.

Tokom dana Vaše mališane očekuje fantastičan program od kreativne radionice za decu sa crtanjem po licu do maskote iznenađenja, kao i mnogobrojni pokloni.

Možemo se pohvaliti da smo prvi šoping centar u regionu, koji je u saradnji sa kompanijom Kibid uspešno realizovao projekat Kutak za bebin ručak, koji vam pruža da prijatno i komforno nahranite svoje bebe u intimnoj atmnosferi.

Moja bebuska 1_cover City letnja preporuka #13: Moja bebuška – mobilna aplikacija za mame i trudnice Bebe kao Diznijeve princeze Bebe kao voljene junakinje Diznijevih crtaća Prelepe vrteške za bebin krevetac Prelepe vrteške za bebin krevetac Šta deca misle o hrani koja se jela za doručak u 20. veku? Šta deca misle o hrani koja se jela za doručak u 20. veku? ·