FB reklama Poklon AMPULE
PULS GRADA · lepota

Već su uveliko počeli vreli letnji dani. Razmišljate šta je ono što vam nedostaje kada je nega kože u pitanju. Podsećamo vas da nikako ne zaboravite preparate za hidrataciju u obliku krema, tonika, maski, fluida….ili možda ampula!

Ampule, koje je izbacila DR.GRANDEL kozmetička kuća, su svrstane u više kategorije gde spadaju i one za dubinsku hidrataciju, bilo da su na bazi kompleksa morske vode, algi, hijalurona, sa kofeinom ili bez… Širok dijapazon gde možete da birate ampule u zavisnosti od toga šta je trenutno vašoj koži najpotrebnije, i tako postignete izuzetno brz željeni efekat.

Hyaluron ampule, pored toga što su i najpopularnije, u sebi sadrže molekule hijalurona u obliku filera sa efektom popunjavanja bora. Vidno smanjuju izražene bore suve kože. Nakon nanošenja koža je momentalno hidrirana i meka. Izgled blistav i svež. Uz to su i izuzetno bezbedne za kućnu upotrebu.

DR.GRANDEL je omogućio da ove ampule dobijete na poklon ukoliko kupite letnju laganu Hydro Active Balancer kremu koja je takođe namenjena dubinskoj hidrataciji a na bazi kompleksa morske vode i algi.  Nakon nanošenja pruža osećaj obnovljenog stanja kože.

A gde možete pronaći svoj paket sa poklonom?
Sve preparate DR.GRANDEL kozmetike kao i „letnji poklon Hydro Active“ paket možete naći u odabranim apotekama.

Do kada traje akcija?
Akcija traje dok traju zalihe, zato požurite po svoj letnji paket i obradujte sebe nesvakidašnjim korisnim poklonom!
Mislite na sebe i na svoju kožu….

Before-After-Shaving-Beard-Moustache-510-5939177c2e28e__700_cover Da li izgledaju bolje bez brkova i brade? Diva Poliklinika Svetski hit za podmlađivanje sada u poliklinici “Diva”! cover 11 letnjih parfema: Ruža za svačiji miris pagecover Vratile su se na naslovnu stranu Playboy-a posle nekoliko decenija · ·