Obucite se u boje leta
PULS GRADA · moda

Kada ostavite garderobu sa printom cveća i palmi da odmore u ormanu, bacite na pranje sve prugaste mornarske majice (koje su taaaako očigledan izbor za ovo doba godine) i batalite već jednom stvari sa leopard šarom, možete se posvetiti prelepim, jednostavnim komadima odeće u pravoj boji. A koje su to prave boje, pitate se vi. Ne brinite, jer odgovor sledi u nastavku.

Odelo svakako delom čini čoveka, a omiljena boja neke osobe govori mnogo toga o njoj. Često kada biramo boju odeće ona zapravo podsvesno oslikava naše emotivno stanje i raspoloženje. U kombinaciji sa predivnim komadima viđenim na nedeljama mode širom sveta i značenjima samih boja, evo predloga…

Kvarc roze

Ovo je ženstvena i lepršava boja koja unosi osećaj mira i ležernosti. Idealna za romantične trenutke, jer asocira na uzavrele obraze, bled zalazak sunca i nežan cvet. Odličan izbor za sve ambiciozne poslovne dame, koje istovremeno poseduju ljubav prema naivnosti i uživaju u sitnicama koje život čine.

Eho narandžaste

Reč je o toploj i druželjubivoj nijansi breskve. Zabavna je i razdragana, zbog čega, u kontrastu, obično najbolje stoji ozbiljnim damama. Lepo se uklapa uz sve tonove kože, od preplanulog tena do onog porcelanski belog.

Ljutić žuta

Boja zlatnog sunca, svežih limunova i bezbrižnih stamenih suncokreta, koja vas greje iznutra, i uveseljava sve oko vas. Jarko žuta je već neko vreme u modi, ali došlo je krajnje vreme da je zameni jedna suptilnija, bleđa nijansa ove uvek u trendu letnje boje.

Jorgovan siva

Dok je siva postala klasik ravan crnoj i beloj, za leto je ipak neophodno nešto veselije i prijemčivije. Zato je siva sa notom ljubičaste pravi izbor, jer uz pomoć nje se gubi taj pomalo sumoran efekat, a dobija elegantan, upečatljiv i idealan za sve svečane i večernje prilike.

Fiesta crvena

Boja strasti, izgaženih ruža i prosutog vina. Za igranje na stolu i spavanje pod istim. Boja vatre, za sve one koji su po prirodi vatreni i neobuzdani. Ovoga puta u kombinaciji sa narandžastom, koja malo ublažava agresivnost jarko crvene, ali ništa manje dostojno uspeva da iskaže vaš temepament.

Ledena kafa bež

Neutralne boje, zemljane i one u nijansi kože već neko vreme su hit, pa tako i ovog leta. Osnova su za svaki dobar safari outfit, koji je klasičan stil, nezaobilazan za ovo doba godine. Mogu je nositi krajnje mirne, zen osobe, ali i one pune energije, koje uživaju u brzini života. Odlična za kombinovanje sa drugim bojama, i sjajna podloga za svaki nakit.

Školjka plava

Ova nijansa stvara iluziju prozračne, čiste, hipnotišuće vode. Sveža, lagana boja koja u isto vreme umiruje i unosi razdraganu energiju. Za sve one hrabre, koji ne žele konvencijonalnu i očekivanu plavu. Ako je materijal delimično providan, zaista neodoljivo podseća na unutrašnjost školjke.

Umirujuće plava

Kao što naziv kaže, ova nijansa ultimativnog letnjeg izbora – plave, unosi mir i jednostavnost. Budi mudrost i pozitivno razmišljanje, zbog čega će vaše stanje uma biti u ekvilibriju, a samim tim i drugi oko vas. Ako ste suptilna osoba, ova nijansa će dodatno istaći vašu sofisticiranost.

Upadljivo plava

Još jedna plava, koja je nasuprot prethodnoj upadljiva i izražajna. Kao stvorena je za vesele, zabavne ljude, pune energije i sve ljubitelje morskih čari. Asocira na uzburkane talase, neverovatna putovanja i beg na neku egzotičnu destinaciju, zbog čega bi svi sa avanturističkim duhom trebalo obavezno da je nose.

patike Kultne patike iz filmova retro Fudbalska oprema kao inspiracija za odevanje Dugi prsluk Dugi prsluk je apsolutni hit sezone arabiancdn.style.com Trend sezone: Majice koje otkrivaju ramena · · · · ·