page-cover
U VAZDUHU · pop trash

Frizura je dobar način da iskažete svoju individualnost. Neki ljudi, međutim, preteruju u tome pa se zarad pažnje odlučuju na neke zaista previše ekstravagantne frizure, koje pored toga, ni ne izgledaju lepo.

Naša galerija je puna fotografija koje to savršeno ilustruju. Obratite pažnji na devojku koja se ošišala tako da joj glava izgleda kao teniska loptica. I mi smo fanovi belog sporta, ali je ovo malo previše. Tu je i momak sa najmanjim repićem u istoriji, a ne sme se zaboraviti ni gospodin čija nas frizura podseća na gumicu obične olovke.

Ako želite da se malo nasmejete pogledajte kako izgledaju slike ovih ikona stila, a u slučaju da baš držite do estetike, pazite da vas njihove odvratne frizure ne proganjaju u snovima. Mi smo vas upozorili, a vi otvorite galeriju na svoju odgovornost.

Što duže gledate ovu frizuru, ona postaje ružnijaOtvori galeriju

the-pastor-at-aretha-franklins-funeral-groping-and-mocking-ariana-grande-1537815431 Neprijatni trenuci na sahranama poznatih ličnosti naslovna Holivudske veze koje su delovale lažno naslovna Koje zvezde su javno priznale svoju kilažu page-cover-poznati Kako se stvarno zovu najveće zvezde? · · ·