page_cover
KULTURA · art

Jeff Victor je ilustrator iz Los Anđelesa koji je imao čast da radi sa nekim od najpoznatijih kompanija iz sveta animacije kao što su Nickelodeon, Dreamworks, Warner Brothers, i Cartoon Network. Ovaj tekst ćemo posvetiti njegovim crtežima koji prikazuju evoluciju poznatih glumaca i glumica, muzičara, filmskih i strip likova, kao i mnogih drugih ikona popularne kulture.

U svojim zabavnim ilustracijama Jeff Victor nam pokazuje kako bi ovi ljudi izgledali da su likovi u crtanim filmovima. Evolucija je prikazana kroz slike njihovih različitih transformacija tokom godina, pa je u slučaju glumaca to ilustrovano likovima iz filmova, dok su u slučaju Majkla Džeksona izabrane slike koje pokazuju sve modne stilove poznatog pevača tokom karijere.

Pogledajte u našoj galeriji kako to izgleda, a ako vam se sviđaju ovakvi radovi, ne zaboravite da zapratite Jeffa Victora na Instagram i Facebook društvenim mrežama.

Evolucija Majkla DžeksonaOtvori galeriju
junski saziv Pigmalion Uspešno završena likovna kolonija „Pigmalion“ page_cover Porcelanske skulpture inspirisane prirodom mentat-gamze-dot-tattoo-11_cover Detalj na tetovažama koji menja celo značenje pagecover Kritika društva kroz ilustracije · · ·