pagecover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Ako vam je oduvek bio san da na svom venčanju nosite haljinu nalik onih koje nose princeze u Diznijevim crtaćima, imamo dobru vest za vas. Po svemu sudeći, uskoro ćete biti u prilici da ih nabavite i od svog najsrećnijeg dana napravite pravu bajku!

Japanski ogranak Diznija i kompanija Kuraudia Co. su ujedinili snage u novoj kolekciji venčanica inspirisanih princezama iz vaših omiljenih animiranih filmova.

Za sada je dizajnirano 14 haljina koje su nosile šest Diznijevih princeza: Ariel, Pepeljuga, Bela, Zlatokosa, Snežana i Aurora. Haljine će početi da se iznajmljuju od novembra po ceni od 3.600 dolara.

Nažalost ova kolekcija će neko vreme biti u dostupna isključivo u Japanu, ali verujemo da će se proširiti i na ostatak sveta ako se pokaže uspešnom. U međuvremenu možete da uživate u izgledu ovih božanstvenih haljina u našoj galeriji.

PepeljugaOtvori galeriju

grudicover 5 fascinantnih proizvoda za vaše grudi funny-pregnancy-photos-maya-vorderstrasse_cover Kako stvarno izgleda kad si trudna cover Najlepši rančevi za prvi dan škole koje i mame mogu pozajmiti izvor: www.brightside.me Pet situacija koje će mame razumeti · · · · ·