dave-ruck-732635-unsplash
U VAZDUHU · životinje

Bez obzira na to da li ste je koristili do sada, verovatno ste čuli za aplikaciju Tinder, koja je najpopularnija aplikacija za upoznavanje ljudi preko interneta. Ono što je novitet u ovom svetu je da su sad i krave dobile svoju varijantu ove aplikacije.

Ne, niste pogrešno pročitali, sada postoji aplikacija za upoznavanje krava, koja treba da pomogne njihovim uzgajivačima da lakše pronađu krave i bikove za parenje. U pitanju je jedna britanska aplikacija, pod nazivom Tudder, koja pokazuje slike krava sa njihovom starošću, lokacijom i podacima o vlasniku. Tu je prepoznatljivi mehanizam prevlačenja prstom na levu stranu za odbijanje i na desnu za pokazivanje zainteresovanosti.

Proizvođači aplikacije kažu da je njena svrha da „pomogne životinjama sa farme da pronađu svoju srodnu dušu“. U suštini, ona će umnogome olakšati farmerima proces prodavanja životinja za parenje, jer se sve ubrzava i mnogo je lakše doći do potrebnih podataka. Oni mogu saznati i podatke o farmi na kojoj se nalazi krava ili bik koje traži, kao i da li je bik idealan za rad ili parenje.


yuki-dog-423453-unsplash Francuska: Bez lajanja, molim! 2-5c5a2810ed843__700-cover Mladi Brazilac od starih guma pravi krevece za životinje this-animal-kills-the-most-humans-every-year-and-it-s-not-the-one-you-re-thinking Ovo je najsmrtonosnija životinja po ljude naslovna Psi i mačke ipak mogu zajedno · · · ·