pagecover
U VAZDUHU · flešbek

„Bullet bra“ je izrazito špicasti model grudnjaka koji je bio veoma popularan ’40-ih i ’50-ih godina prošlog veka u SAD. Holivudske glumice i starlete su ga nosile u svakoj prilici, najčešće u kombinaciji sa džemperima ili rolkama, a većini žena je služio da nadomesti obline tamo gde ih nema i tako potpomogne stvaranju idealizovane figure peščanog sata.

Ovaj brushalter sa korpama u obliku kupa se proizvodi i danas, ali u znatno manjoj meri nego ranije. Među popularnim damama koje ga nose izdvajaju se Madonna i Dita Von Teese. Posebno se pamti model koji je poznata pevačica nosila na turneji 1990. godine, za čiji dizajn je bio zadužen Jean Paul Gaultier.

U našoj galeriji možete videti zašto muškarci sredinom prošlog veka prosto nisu mogli da odole ženama koje su nosile ovakve grudnjake.

Odeća koja definitivno bode očiOtvori galeriju
početak Izum koji je promenio svet: Prvi telefon sa kamerom koji je omogućio trenutno slanje fotografija -1491929760_cover 5 opšteprihvaćenih činjenica o Vikinzima koje su pogrešne Lepota antika CM retro kutak: Kako se kroz istoriju menjalo poimanje lepote gettyimages-3168289_cover Anita Pallenberg: Pop ikona ’60-ih preminula u 73. godini života · ·