cover odeća u duginim bojama
NULL · stilistika

Sve je postalo šareno – od boje kose do pene u kapućinu. Takozvani “unicorn” trend počeo je da se uvlači u život, pa je logično da se sada oslikava i na odeći, koja je nalik dugi u jeku. Kada bude još toplije i leto nastupi biće idealno da se prepustite modnim komadima u mnogo boja. Bilo da su u pitanju haljine, majice, cipele, torbe ili nešto drugo, budite bez brige, jer vam nudimo rešenje kako da odaberete svaki od ovih komada.

Trenerka i haljina

Kada govorimo o šarenim komadima odeće u duginim bojama, logično je da će pruge i štrafte opet biti glavni akteri, zato što su horizontalne i vertikalne pruge jedan od vodećih trendova za proleće/leto 2017. godine. A i kada govorimo o dugi, jasno je da će se njen kolorit najbolje replicirati upravo u linijama veselih boja. Ako ste spotski tip i niste ljubitelj šareniša, izaberite laganu komplet trenerku sa šarama koje idu celom dužinom leve i desne strane. Ukoliko, naprotiv, volite boje i želite da one dominiraju, odaberite maksi haljinu retro vajba sa širokim prugama preko cele površine.

Majice

Pošto se i dalje ne može pobeći od modnog trenda devedesetih godina koji se vratio na velika vrata, onda potražite majice koje ste nosili u tom periodu. Tako ćete uštedeti vreme za šoping i “reciklirati” već postojeće komade za koje ste bili ubeđeni da više nikada neće biti trendi. U kombinaciji ovih majica sa uskim i dubokim pantalonama ili farmerkama imaćete jednostavnu svakodnevnu kombinaciju bez greške. S obzirom da je otkrivanje ramena popularno, za sunčane dane izaberite majicu takvog kroja, a kad zahladi obucite onu na duge rukave sa prugama u raznim bojama.

Jakna i kupaći kostim

Ma koliko čudno izgledalo, bez ova dva komada se ne može. Bilo da odete na more ili ostanete na gradskim bazenima, kupaći kostim vam je uvek potreban. A opet, koliko god da je toplo neku laganu jaknu uvek morate imati pri sebi. Srebrna bomber jakna sa ranflama u duginim bojama izuzetno je napadna, što znači da je idealna za večernje izlaske i odlazak u klabing. Sigurno ćete biti primećeni, a vaši prijatelji neće vas izgubiti iz vida. Za relaks trenutke i brčkanje, jednodelni vintidž kupaći kostim u nežnim bojama dobro će poslužiti.

Obuća

S nestrpljenjem se očekuje trenutak kada će se konačno iz zatvorenih cipela i patika kročiti u sandale. To će definitivno označiti dolazak lepog vremena, a najadekvatnija proslava sunčanih dana podrazumeva nošenje puno boja koje se uvek vezuju za veselje. Najbolje je da baza cipele ili sandale bude u jednoj boji, a da trake, pertle i kaiščići budu u raznim nijansama. Za izlaske, papuče sa visokom petom biće efektan i pouzdan modni izbor, a za šetanje i dnevne aktivnosti espardile i udobne ravne sandale uklopiće se sa bilo čim što odlučite da obučete.

Torbe

Ceger, tašna, torba, pa i koferče, uvek su neophodni pratioci svakog autfita. U zavisnosti od prilike i doba dana odabraćete onu koja vam najviše odgovara, i svakako nećete pogrešti ako na sebi bude imala pregršt boja. Osim štrafti i tufne će biti lepa dekoracija, a pored kože izaberite i druge materijale poput jute, platna i pletenog pruća.

Asesoari

Ako volite jednostavnu i jednobojnu garderobu, a opet želite da se priključite trendu duginih boja, onda je nakit ili neki drugi asesoar idealan za vas. Za dovoljno hrabre, turban je interesantan izbor koji će na lepom vremenu uz blago preplanulu kožu delovati egzotično. Narukvice i ogrlice sa puno boja na sebi osvežiće svaki odevni komad, i postati glavni deo vašeg izgleda.

· · · · · · · ·