dzins
PULS GRADA · moda

Svaka žena kroz život ima mnoge uloge i puteve kojima može poći kao zrela osoba. Bez obzira na status i ulogu koji su promenljive kategorije, uvek ostaje želja da se oseća kao da ima 18 godina. Jedan od načina kojima se dame predstavljaju svetu je i odeća, koja treba da bude u skladu sa godinama. Međutim, pravi odabir može pomoći u tome da se istaknu najbolje strane i da osećaj mladosti i svežine uvek bude prisutan.

U nastavku pronađite 5 preporuka uz koje ćete i vi biti kao supermodel:

1. Kvalitetan džins

Džins je uvek dobar izbor za imati u garderobi, bez obzira na godine. Jedino je važno izabrati pravi tip, koji će ići uz vašu figuru i istaći u prvi plan onaj deo tela na koji ste najponosniji. Tako je na primer streč idealan izbor za isticanje lepih nogu, dok su nešto klasičniji materijali dobri za one sa više oblina.

2. Salonke

salonke

Izbor cipela jedna je od najbitnijih stvari po pitanju ženske mode, a salonke su s razlogom veoma cenjene. Svojim oštrim vrhovima i tankim štiklama proizvode veoma elegantan i atraktivan utisak. Preporuka je da izaberete kvalitetan mat materijal tamne boje, uz koji će vas sigurno primetiti. Idu sjajno i uz pomenuti džins i uz večernju haljinu.

3. Klasična majica

Klasicna majica

Obična majica daje puno izbora za kombinovanje sa drugim delovima odeće. Na raspolaganju je veliki broj boja, a ako se opredelite za one bez natpisa, možete doći do prave odevne kombinacije. Gola ramena privlače previše pažnje, pa savetujemo da se opredelite za majice sa malim okruglim izrezom i rukavima. Za dodatan efekat, uvucite majicu u džins ili haljinu.

4. Sako

sako

Ovaj elegantan deo odeće može biti sjajna zamena za lagani kaput. Postoje razni detalji koji mogu uticati na izgled, ukljujući način na koji nosite rukave i da li zakopčavate samo gornje dugme. Najvažnije je izabrati lepu tamnu boju – tamno-plava je sjajna jer se uklapa uz klasičnu belu majicu i skoro bilo koji džins.

5. Veliki crni džemper

veliki crni dzemper

Kao što smo već spomenuli, tamnije boje zaista mogu odgovarati skoro svakom tipu tela. Kada tražite veliki crni džemper, vodite računa da nađete idealnu proporciju, kako ne biste preterale. Ovaj vrećasti džemper odlično ide uz tesne suknje i kao takvog ga možete nositi i u posebnim prilikama.

nike-unrest-se-ba 10 muških naočara za sunce koje će obeležiti ovo leto 21353960-cover 5 grešaka u muškom odevanju 22448402_1606061379453163_cover ENTERtainment: Događaj koji sjedinjuje film, modu i muziku page-cover Dechkotzar: Prolećna kolekcija u renoviranoj radnji · · · ·