first-slide-(2)
PULS GRADA · moda

Posao i škola ponovo počinju. Šetanje plažom zameniće jurnjava po gradskom prevozu, a gledanje ka beskrajnoj pučini pretvoriće se u zurenje kroz monitor kompjutera. I dok se većina nerado vraća standardnoj rutini, moda je kao i uvek tu da svakog ulepša spolja, i učini da se bolje oseća iznutra. Neka povratak na posao bude u dobrom stilu, a ako nemate inspiraciju i motivaciju, pogledajte stajlinge koji će vam u tome pomoći.

Ljudi često idu bezvoljni na posao, što zna da se odrazi i na njihovu garderobu, koja često izgleda beživotno i monotono. Takav „stajling“ ne samo da ostavlja loš utisak na saradnike, poslovne partnere i kolege, već vas čini da se osećate povučeno i dodatno nemotivisano. Ako poboljšate svoj poslovni izgled, ne samo da ćete se vi bolje osećati, već i svi drugi oko vas.

Jesen je dobar modni period, jer prelazne temperature omogućavaju slojevito i raznovrsno odevanje. Haljine, suknje, pantalone, odela, kompleti, pa i šortsevi, treba da budu prisutni u vašem poslovnom odevanju. Tako ćete često moći da menjate izgled, i jedan komad odeće nosite na nekoliko različitih načina. Ne plašite se boja, paterna i neobičnih kombinacija. Setite se da su štrafte i dalje veoma trendi, pa slobodno nosite košulju, pantalone ili haljinu sa njima.

Udobnost, ležernost i pokretnost i dalje ostaju prioriteti, što narvno ne znači da to treba da bude na uštrb dobrog izgleda. Zato su kožne bele patike, teksas jakna sa aplikacijama, i popularna bomber jakna apsolutno dobrodošla rešenja, pogotovo ako ih uklopite sa elegantnijim komadima, kao što su lepršava suknja ili papuče na štiklu.

Teksas na teksas takođe je dozvoljena kombinacija, a klasična plava košulja uz neobične pantalone biće pun pogodak. Svakako naglasite struk dubokim krojem šorca ili pantalona, a u suknjama i haljinama istaknite ga kaišem ili pojasom. Naočare za sunce su obavezne, nakit neka bude malo prisutan, dok kravata može biti krajnje neočekivan i stajliš detalj.

Ravne cipele kao i štikle pametno birajte i uklapajte. Možete poneti rezervni par cipela, pa ako sa važnog sastnka žurite dalje, iz štikli pređite u baltenke. Takođe, ukoliko posle posla idete na prijem ili formalan skup, u svoju glavnu veliku torbu stavite elegantnu tašnu sa kojom ćete se pojaviti. Šorts i sako neka odaberu mlađe dame, jer će ujedno izgledati mladalački i strogo poslovno.

Ako pokažete da vam je stalo do toga kako izgledate, biće jasno da vam je stalo i do posla kojim se bavite. Svi cene individualnost, uniformisanost jednostavno nije interesantna, pa se slobodno opustite, i razmišljajte izvan standardnih okvira.

(foto: GettyImages)Otvori galeriju
13-922x500 Dior: Istražite 70 godina visoke mode duks Sleep Hoodie-Duks na naduvavanje koji postaje jastuk Miu Miu Kate Moss u modnom filmu modne kuće Miu Miu Inspiracija za jesenje venčanje Inspiracija za jesenje venčanje · · · · · · ·