collage
NULL · stilistika

Svi znamo da moda igra veliku ulogu u našem životu. Ne samo da modni trendovi utiču na to šta ćemo nositi aktuelne sezone, već odevni komadi koje biramo definišu naš stil, i u velikoj meri utiču na naš celokupan izgled. No, u tim modnim igrarijama, često nam se desi neki propust, te u želji da izgledamo mladalački i sveže, često izazovemo pogrešan efekat. Kako biste sprečili ovakav ishod, a istovremeno osvežili svoj stil i izgledali mlađe, pogledajte koje odevne komade treba da uvrstite u svoj garderober.

Činjenica je da pojedine frizure i način šminkanja čine da izgledamo znatno starije, te isto važi i za garderobu. Suknje neadekvatne dužine, zagasite boje, naramenice, ravni krojevi, neprikladna obuća… Spisak je zaista dugačak. No, dobra vest je da danas postoji široka paleta modnih komada i aksesoara uz koje ćete izgledati pristojno za svoje godine, a u isto vreme znatno podmlađeno i u trendu.  Vreme je da otkrijemo koji su to komadi pomoću kojih ćete podmladiti i osvežiti svoj izgled.

1. Rasparani modni detaljiOtvori galeriju
collage Šik izdanja na aerodromu u režiji poznatih dama collage 7 kul načina da nosite ešarpu ovog leta collage Modni trikovi za niske devojke u režiji Eme Roberts collage 8 dragocenih stilskih lekcija Koko Šanel · · · ·