Champion women's challenge na Kalemegdanu_2
PULS GRADA · sport&rekreacija

Kompanija „Sport Vision“, generalni distributer planetarno popularnog brenda „Champion“, organizovala je na Malom Kalemegdanu „Champion Women‘s Challenge event“, specijalizovani trening za žene kojim uspešno nastavlja da promoviše trening i sport, sa posebnim fokusom na žensku populaciju.

Brojne devojke, učesnice Champion izazova na Kalemegdanu pokazale su zavidnu izdržljivost i okretnost, i dokazale da se redovnim vežbanjem i fizičkom aktivnošću pored sjajne figure postižu mentalna snaga i istrajnost, neophodni za savladavanje svakodnevnih izazova. Pobednica Champion izazova Maja Lazović, nije krila oduševljenje što se naporan rad isplatio.

„Želimo da motivišemo što više dama da se aktivno bave sportom da ulažu u sebe i svoje telo, ali pre svega da veruju u sebe. Ideja aktuelne Champion kampanje – Be Who You Want To Be – upravo ima cilj da nas ohrabri i da nam pokaže da možemo da budemo sve ono što poželimo i da ništa nije nedostižno“, rekla je ambasadorka brenda Champion, fitnes instruktorka Marija Ranisavljević.

Kao brend posebno fokusiran na sport, Champion svim ljubiteljima sporta i rekreacije nudi širok asortiman opreme za sve vrste treninga, dok kvalitet Champion proizvoda omogućava brže i lakše postizanje vrhunskih rezultata.

SERBIA vs CHINA Marina Maljković prvi put u Beogradu drži motivaciono predavanje Print Heineken te vodi na gledanje finala Lige šampiona Participants Beograd trči sa ostatkom sveta! landscape-1486422247-fitness-myths 5 zabluda o vežbanju · · ·