10-Beautiful-Ocean-Images-Captured-in-2018-5c3c8de17c5fc__cover
KULTURA · fotografija

Australijski fotograf Met Berdžis je izjavio da je „okean mesto na kome nalazi mir od haosa ovog sveta“. Posmatrajući njegove fantastične slike vodenih površina fotografisanih u blizini poluostrva Mornington u australijskoj oblasti Viktorija, nije teško složiti se sa njegovom konstatacijom.

Većina njih je objavljena na Metovom Instagram profilu. Ako želite da pogledate fotografije u većoj rezoluciji, to možete učiniti na njegovom veb-sajtu, na kome je takođe moguće kupiti i printove sa slikama okeana. U našoj galeriji su dostupne Metove fotografije koje su na nas ostavile najveći utisak. Verujemo da ćete uživati u njima jednako kao i mi, a ko zna, možda će vas ove slike inspirisati da se latite foto-aparata i krenete na daleko putovanje u Australiju i uživo iskusite lepotu Pacifika.

Prelepe fotografije okeanaOtvori galeriju
159bfb70638355.5baa44b7461cd-cover Obroci velikana Sa snimanja filma Klopka, fotograf Maja Medic Izložba fotografija: Sećanje na Nebojšu Glogovca u Filmskoj galeriji DKC-a svadbene-fotke Najbolje svadbene fotografije 2018. easy-camera-hacks-how-to-improve1 Jednostavni trikovi za savršene fotografije · · · · ·