Funny_Olympic_figure_skater_faces2
KULTURA · fotografija

Trenutno se održavaju Zimske olimpijske igre u Pjongčangu. Najveći sportski događaj, zimskih sportova koji privlači pažnju brojnih gledalaca, novinara i foto-reportera. 

Dok publika navija, raduje se i tuguje, novinari verno izveštavaju o rezultatima, medaljama i uspesima učesnika. Za to vreme, negde sa strane sportskih borilišta, brojni foto-reporteri konstantno škljocaju svojim foto-aparatim, u nadi da prisustvuju istorijskom momentu, koji su upravo oni zabeležili. Sportiste prate u stopu, slikajući ih u trenucima kada se zagrevaju, konsultuju sa trenerom, ali i u svakom drugom momentu tokom takmičenja. Graciozni pokreti, piruete, plesanje na ledu sve su to karakteristike umetničkog klizanja, a upravo ovaj sport je inspiracija fotografima da naprave prelepe snimke.

Međutim, brzina pokreta i dinamika koju ovaj sport prati, donosi nam neke od najsmešnijih izraza lica koje sportisti nesvesno prave. Da li je zbog gravitacije, umora, treme ili samo želje da se ostvari bolji rezultat, njihova lica izgledaju neobično. Pogledajte u našoj galeriji neke od neverovatnih ekspresija na licu takmičara koje su fotografi zabeležili na umetničkom klizanju. Nadamo se da ćete se slatko nasmejati.

Smešne ekspresije na licima sportistaOtvori galeriju
4600-cover Razoreni gradovi: 100 godina rata na fotografijama higbee-7-5a7a2c76def11__880 Neverovatni momenti zabeleženi na ulicama Njujorka concurso_Skypixel_fotos_drone_2017_09-5a78bbdfd341a__880_cover Najbolje fotografije iz vazduha Moscow-during-a-snowfall-really-looks-magically-5a794ffce1761__880 Zimska čarolija u Moskvi · · · ·