olivia-culpo-hot-100--5
PULS GRADA · aktuelno

Bivša Mis univerzuma i jedna od najpopularnijih dama na društvenim mrežama, Olivija Kulpo, je odskora i zvanično najatraktivnija žena na svetu. Ona je u ponedeljak obavestila svojih 4,1 miliona pratilaca na Instagramu da ju je magazin Maxim stavio na čelo svoje liste najlepših žena.

Povodom ove laskave titule, Olivija Kulpo je izjavila sledeće: „Uvek sam gledala na listu 100 najatraktivnijih žena magazina Maxim s poštovanjem. Mnoge pametne i uspešne žene koje su dobile ovo priznanje su me inspirisale u karijeri, zbog čega ova nagrada ima još veći značaj za mene. I dalje ne mogu da verujem da se ovo stvarno dešava.“

Olivija Kulpo je započela karijeru modela 2010. kada je imala osamnaest godina. Već 2012. je trijumovala na izboru za Mis Roud Ajlenda, a iste godine je proglašena i za Mis SAD i Mis univerzuma. Nakon toga je nastavila da se bavi profesionalnim modelingom i gradi svoje prisustvo na društvenim mrežama. Zahvaljujući svojoj popularnosti na Instagramu, Olivija je postala zaštitno lice brendova L’Oreal i Kipling, a poslednje dve godine je pozirala za prestižno izdanje magazina Sports Illustrated posvećeno kupaćim kostimima.

Magazin Maxim objavljuje svoju listu 100 najatraktivnijih žena sveta svake godine još od 2000. Pre Olivije Kulpo, na čelu ove liste su se, između ostalih, našle Džesika Alba, Hejli Boldvin, Tejlor Svift i, prošle godine, Kejt Apton.

BeFunky-collage Haos Animatori za Svratište BeFunky-collage IKEA Art Event 2019: Ograničena kolekcija umetničkih dela kojima nije mesto na zidu M.Škembri, V.Petrone,R. Bađo, R.Strano, D.Đurić,Đ.Markeđani, A.Stojanović Banca Intesa i DDOR osiguranje spektakularno najavili peti Italijanski fudbalski kamp za decu PHOTO-2019-06-06-13-42-562 SC Stadion ispratio Umetničku fudbalsku reprezentaciju Srbije na SP u Moskvi · · ·