ui
U VAZDUHU · trend

Ako ste mislili da je ombre pogodan samo za kosu, onda ste pogrešili. Imamo sada nešto novo pred nama što će biti hit ove jeseni i zime, a to su ombre čarape. Da, da, dobro ste čuli.

Zima je već iza ugla te zaboravite suknje na bosu nogu, to će sačekati do sledeće godine. Sigurno već razmišljate o toploj odeći. A imate i omiljene visoke štikle koje jedva čekate da nosite. Mini suknju nemojte izbacivati iz upotrebe, imamo rešenje kako sve da ukombinujete, a da bude šareno i razigrano. Pošto ombre više nije samo trend koji važi za vašu kosu, ne čudi nas što su se pojavile i ombre čarape. Odnosno, čarape urađene u ombre tehnici. Sivi, sumnorni dan je sada popravljen! Uneli ste boju u svoj život izborom ovog šarenog komada odeće. Iza ove ideje stoji Tiffany Ju, dizajnerka iz Sijetla koja ručno oslikava sve čarape. Postoji nekoliko nijansi i boja čarapa, videćete ih u našoj galeriji. A možete ih naći i na web stranici Etsy.

Ombre čarapeOtvori galeriju
zu Najlepši „pametni“ satovi za muškarce mb Man bun je prošlost, sada su tu Man braids Converse rubber nove patike Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber – šta nam može zima?! cover 2u1: Odevni komadi koji se mogu nositi na kraju leta ili čitave jesen · ·