OMEN X by HP
U VAZDUHU · tech/web

I ove godine, Beograd će biti domaćin Svetskog turnira Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) pod nazivom TWC 2016, koji će biti održan u Kombak Areni od 8. do 9. oktobra, a zvanični računar turnira, na kome će se održavati sva takmičenja, biće OMEN X by HP Desktop, prepoznatljiv po ekstremnim performansama i namenjen gejmerima koji žele samo najbolje.

Organizatori ovogodišnjeg TWC 2016 turnira su za sve posetioce obezbedili karte za besplatan ulaz, koje mogu preuzeti u HP Prodavnici u SC Ušče, II sprat, tako da će svi zainteresovani imati priliku da se uvere u sjajne mogućnosti koje nudi desktop OMEN X by HP.

OMEN X Desktop namenjen je ozbiljnim gejmerima koji žele moćne performanse odmah po vađenju računara iz kutije, i sve to u potpuno prilagodljivom kućištu, nešto što kod tradicionalnih PC proizvođača obično nije u ponudi” , izjavio je Louis Perrin, direktor odeljenja za potrošačke proizvode za EMEA region u HP Inc.


Starmus 2016 U kakvom svetu želimo da živimo? 3_Wilson-2 cover Inovativna tehnologija za aktivan životni stil jk U Severnoj Koreji postoji samo 28 sajtova LG novi TV LG OLED remek-dela stigla u Srbiju · ·