Letnja garderoba
PULS GRADA · moda

Teško da ćete poznate ličnosti videti dva puta u istoj haljini ili pantalonama, i to nije toliko stvar mode, koliko činjenice da uživaju u beskonačnom presvlačenju i sređivanju. Međutim, leto je doba kada i oni najpoznatiji znaju da je vreme da se odmore i oni od nas i mi od njih, pa su trenuci provokacije retki, gotovo da ih i nema.

Mediji čekaju da se sezona godišnjih odmora okonča, da se svaka stvar vrati na svoje mesto, pa da onda počnu, ponovo, svi oni dobro poznati popisi – ko je šta obukao, gde je gostovao i ima li kakvih razloga za trač kad se već slavne dame kriju ispod šešira i tamnih naočara.

Međutim, postoje dame koje ne odmaraju čak ni kada se od njih to očekuje. Iako verovatno ne sasvim namerno, poznate ličnosti se šetkaju po ulicama besprekorno sređene, ni previše ležerno ni sasvim kao za crveni tepih, ostavljajući malo izbora sem da ih pratimo, kraducnemo tu i tamo po neku ideju kako da kombinujemo sandale i tu mini suknjicu, ali sa svešću da su i one baš kao i mi na godišnjem odmoru!

Ključni igrači kada je stil u pitanju jesu – Alexa Chung, Olivia Palermo, Kate Bosworth i Miranda Kerr, ali ima još nekoliko dama koje bi se rado pridružile ovoj grupi žena očigledno rođenih sa dobrim ukusom za odevanje!

Alexa ChungOtvori galeriju
Slavni iz vizure Carine Roitfeld i Jeana-Paula Goudea Carine Roitfeld i Jean-Paul Goude: Slavne ličnosti prošlosti i sadašnjosti na fotografijama 1131917 Kako su starke postale deo popularne kulture Poznate dame u jednodelnim kupaćim kostimima Poznate dame u jednodelnim kupaćim kostimima Venčanja poznatih Nezaboravna venčanja slavnih parova · · ·