Kralj Džulijen na Minimaxu
KULTURA · film/TV

Od kako je nedavno počela da se emituje na jednom od najgledanijih dečjih kanala, Minimax, animirana serija „Pozdravite kralja Džulijena“, uveseljava mališane svakog dana u 17h. Jer kralj Džulijen je došao da se zabavi i niko ga ne može sprečiti u tome!

Doživite divlji svet Madagaskara u potpuno originalnoj i presmešnoj televizijskoj seriji i prdružite se kralju Džulijenu u najluđim avanturama koje džungla može da ponudi. I sve to uz novu ekipu fantastičnih, raznolikih likova koji se pridružuju Kralju i njegovom najbližem saradniku Morisu i večno odanom prijatelju Mortu.

On igra, on skače, on se uvek ludo provodi i pokretač je svake dobre žurke. Pitali smo njegovo visočanstvo kralja Džulijena kako pronalazi vreme da pored svega toga vlada svojim kraljevstvom?

Evo reći ću vam iskreno. Kada se moj ujak odrekao prestola u moju korist, mislio sam da su se svi moji snovi ostvarili. Trebalo je da to bude početak jedne nezaboravne žurke. Na žalost ta ideja nije dugo opstala. Iako je bila odlična! Odjednom se pojavio taj lav i sad kao moram da zaštitim svoj narod. Kad pitam ja vas? Neće se one tri plesne večeri koje sam zakazao još pre dve nedelje same od sebe organizovati.

Izgleda da je lako, jer je vladavina kolonijom lemura na Madagaskaru kralju mnogo manje bitna od pronalaska vremena da se luduje! Džulijen ne obraća mnogo pažnje na bilo šta što mu se ne nađe tačno ispred nosa. On zaista voli svoje podanike i kraljevstvo, ali više voli da se provodi. Splet različitih okolnosti će ga naterati da makar pokuša da izbalansira te dve stvari.


theroadmovie_onesheet_webcover Potpuno ludilo sa ruskih puteva u trejleru za dokumentarac „The Road Movie“ Filmovi Za svakog ponešto: “Matilda”, “Ubistvo u Orjent Ekspresu” i “Opasne mame 2” 01-the-greatest-showman-hugh-jackman-vogue-september-issue-2017 Hju Džekmen je zvezda mjuzikla „Veličanstveni šoumen“ Liga pravde „Liga pravde“ stiže u bioskope · · ·