Braća Burazeri
PULS GRADA · aktuelno

Detinjstvo klinaca koji su odrastali osamdesetih godina, obeleženo je poznatim sladoledima koji su postali prave legende: Leni, Tiger, Cmok, Sneško, Čoko Moko, Rum koktel i Šarenko. Punih 40 godina ovi sladoledu osvajaju naša srca, bude uspomene i trenutke kojih se rado sećamo.

Od sada, omiljeni ukusi dobro poznatih legendi dobili su retro pakovanja koja su kreirali dizajneri Braća Burazeri. Baća Burazeri su uspeli ovim dizajnom da ožive ključne likove poput Lenija, Šarenka, Šneška…koji su na omotima sladoleda obeležili duh osamdesetih.
Novim dizajnom pod nazivom generacija 80’s, vratili smo se u detinjstvo, i grafikom izrazili stil i duh starih dobrih vremena, kao nov početak i uvertiru za radost, uspomene, ljubav i uživanje.

easter-eggs-3256177_960_720-cover Farbanje jaja: Običaj stariji od hrišćanstva cover Ideje za dekoraciju uskršnjeg stola equilibrio-cover EQUILIBRIO: Premium kursevi stranih jezika – popust 40% CineStar CineStar bioskopi: Kupite svoje bioskopske ulaznice putem interneta · · · ·