Najbolji šef na svetu
U VAZDUHU · svet

Da, postoje i super šefovi! Jedan od njih, a možda i najbolji na svetu je Indijac Savji Dholakia, vlasnik fabrike „H.K.“ koja trguje dijamantima. Savji je poznat ne samo po svom bogatstvu već i po svojoj velikodušnosti.

Zašto je to Savji Dholakia zaslužio titulu najboljeg šefa na svetu? Vlasnik imperije Hare Krishna Exports je toliko zadovoljan svojim zaposlenima da im poklanja nakit, automobile, čak i apartmane. Slične stvari mogu da budu svugde na svetu, ali nijedan šef ne obraća toliko pažnju na stotine zaposlenih. Da, ovde su svi bitni. I ovo se nije desilo samo jednom. Tokom godina, milijarder je donirao 400 stanova i 1260 automobila. U narednih pet godina planira da obezbedi vozilo i dom za sve one koji rade za njega. I dok većina od svojih šefova ima pozive u vreme koje je predviđeno za odmor, ovaj Indijac svojim zaposlenima priprema i proslave na kojima im poklanja stvari.

Zvuči neverovatno, ali verovatno nije slučajno što je Savji Dholakia milijarder. On shvata da oni koji rade za njega moraju biti zadovoljni da bi i njegov posao rastao.

plata Minimalna zarada u zemljama sveta HC Fotografije koje bi Hillary Clinton volela da uništi posao Novi zakon u Francuskoj: Nezakonito je kontaktirati zaposlene posle radnog vremena siromaštvo Najsiromašnije zemlje sveta ·