Fudbaleri Batistuta
PULS GRADA · sport&rekreacija

Mario Balotelli, Super Mario, kako ga zovu, dečko koji je počinio hiljadu grešaka, pravi loš dečko, otkrio je koja je njegova najveća greška u životu. Verovarno i možete da pogodite.

Mario Balotelli je došao u Liverpool kao jedno od najvećih pojačanja i jedan od najplaćenijih igrača (oko 20 miliona evra) ali postigao je 4 gola u 28 utakmica. I Super Mario kaže da je transfer u Liverpool bila najveća greška u njegovoj karijeri. Od ove sezone član je fudbalskog kluba Nice i već je na prvoj utakmici postigao dva gola.

Koliko li je bilo strašno 26-godišnjem Balotelliju u Liverpoolu kada baš to naziva najvećom greškom, a on je čovek koji je pobegao iz svoje kuće jer ju je slučajno zapalio?! Okej, ovaj fudbaler je definitvno srećan u novom klubu Nice iz Francuske, za razliku od nekih svojih kolega, koji su nesrećni u novim klubovima, i to možete videti ovde. Balotelli još kaže da su navijači bili sjajni prema njemu, ali da dvojica menadžera Liverpoola, Brendan Rodgers i Jürgen Klopp nikako nisu bili prema njegovom ukusu i smatra da su loši ljudi. Balotelli je otišao Francusku kao slobodan igrač, a definitivno je i slobodan čovek, bar tako sada kaže.


žene Kako je to kad si žena koja prati fudbal z Najbolje obučeni teniseri svih vremena ju Fudbaleri koji ne izgledaju baš srećno u novim klubovima Raduljic aza adidas Miroslav Raduljica u novoj adidas kampanji