Putovanje jednog šefa kroz magičan svet Photoshop-a
U VAZDUHU · urban flash

Kao što ste do sada mogli i sami da zaključite, spavanje na poslu nikada nije dobra stvar. Obično se među kolegama javi neka zloćkasta ideja, koliko god da ste im dragi.

Te u tom slučaju, Zeev Farbman nije svakako prvi kome se dogodilo da pođe na malenu „avanturu“ a da toga zaista nije ni svesta. Njegovi saradnici nisu se plašili izazova i činjenice da je on izvršni direktor u kompaniji u kojoj svi rade – na protiv, dobro su se zabavili uz pomoć Photoshopa.

Zeev Farbman, je upravo glavni čovek na odeljenju koje se bavi fotografijama, a to svakako dokazuje da njegovi podređeni imaju dovoljno smisla za humor i stručnosti da i u vreme posla sebe i svoje kolege razonode. U fotografijama koje ćete moći da vidite u našoj galeriji, postaće vam jasno zašto smo se ovom pričom toliko oduševili. Ona nije pokazala kako se na lak način čovek može zabaviti, već kako čovek i na poslu gde je pod velikim stresom moža da se okuša u procesima kreativnog razmišljanja – jer Farbman je kao u priči o Alisi i zemlji čuda, stigao na mnogo mesta, potpuno zbunjen i ošamućen!

Kako je sve počelo...Otvori galeriju
Simpsonovi Tehničke inovacije koje su predvideli junaci serije „The Simpsons“ 10 pitanja na koja nauka još uvek nema odgovore 10 pitanja na koja nauka još uvek nema odgovore Koji ste tip čoveka? Na svetu postoje samo dve vrste ljudi – kojoj ti pripadaš? Parovi koji su dugo u vezi Bizarne stvari koje postaju normalne kada ste dugo u vezi · · · · ·