On Lemon
U VAZDUHU · promo

Sećate li se 2012. godine? Ljudi iz kompanije „On Lemon“ se zasigurno sećaju! Te godine su pokrenuli ovaj projekat i proizveli sada već čuveni sok ‘Yerbata’ , koji je bio različit od ostalih limunada na bazi jerba mate.

Cilj kompanije „On Lemon“ od početka je bio da stvori jedinstvene i neobične recepte za limunade. Sledeći trag vrtova i voćnjaka sa autohtonim biljkama u potrazi za najukusnijim ekološkim voćem i povrćem, isceđeno je toliko dobrih sadržaja koliko je moglo da stane u flašu. To je pomešano sa čistom izvorskom vodom, kako bi se izvuklo još više ukusa.

Iznova otkrivaju zaboravljene recepte i ukuse, zato su potpuno otvoreni i za nove originalne i iznenađujuće ukuse. Uvek sarađuju samo sa malim porodičnim gazdinstvima kako bi izabrali prave sastojke, vodeći računa o najboljem kvalitetu i ukusu. A dobijeni proizvod predstavlja pravu bombu ukusa od kojih čula nikako neće ostati ravnodušna.

Za prave letnje dane i noći, naša je preporuka: ON LEMON crna ribizla – 25% voćnog ludila. Prirodni sok od crne ribizle, sa sokom od limuna i crne šargarepe. Crna ribizla spada u vrste šumsog voća sa većim sadržajem vitamina C. U 100 grama voća se nalazi čak 181 mg vitamina C, što je 4 puta veća koncentracija nego u narandžama. Tako da količina od 100 g, ili jedna šaka crnih ribizli, obezbeđuje tačno 258% dnevnih potreba za vitaminom C. One su bogat izvor antioksidanata. Pored toga, one smanjuju i nivo holesterola u krvi, sprečavaju razvoj arteroskleroze i stabilizuju vaš krvni pritisak.

Maroon 5 i Hyundai FIFA Svetski fudbalski muzej stigao u Rusiju Nada Miletic Nevajda, prezentacija Eucerin: Upoznajte dva lica sunca Darko Popović_član IO Banca Intesa_Draginja Đurić_predsednik IO Banca Intesa_Miloš Teodosić Visa Infinite kartica zablistala u rukama Miloša Teodosića Compact Lenovo Legion C530 fits nearly any room Šta su to Lenovo Legion stilizovane „zveri” · · ·