178-5c5a9f4672c51__880-cover
U VAZDUHU · urban flash

Ako mislite da ste vi filmski fanatik, očigledno se niste susreli sa radovima Kristofera Molonija. Ovaj novinar i fotograf često putuje isključivo sa jednim ciljem – da pronađe lokacije gde su snimani holivudski klasici. On se, međutim, ne zadovoljava samo time.

Kristofer, naime, nosi sa sobom slike filmskih kadrova koje onda fotografiše na istim lokacijama na kojima su originalno snimljeni. Tako dobijamo kontrast filmske magije i stvarnosti. U našoj galeriji možete videti kako izgleda taj koncept u slučaju filmskih hitova kao što su Doručak kod Tifanija, Forest Gamp, Osvetnici i još mnogih drugih popularnih holivudskih ostvarenja. Ako vam se dopada šta radi ovaj čovek, ne zaboravite da ga zapratite na Instagramu, gde možete svakodnevno da uživate u njegovim interesantnim kombinacijama.

„Doručak kod Tifanija" (1961)Otvori galeriju

fraud-3229757_960_720 Otkrivamo u kojoj prostoriji je vaš novac najbezbedniji ryan-holloway-276366-unsplash Evo kako da znate da je on pravi decisions Žena želi da angažuje druge da donose odluke umesto nje mesec dana adult-blank-business-515171 Ovo su najproduktivniji horoskopski znaci · · ·