Radi samo 6 meseci
U VAZDUHU · urban flash

Raditi svega šest meseci godišnje izgleda kao san većine ljudi, ali za čoveka čiji je nadimak Ultra Romance to je zapravo stil života. Tih šest meseci kada ne radi, on uživa u životu. Kao pravi nomad, sa sobom nosi samo mali šator i putuje svuda biciklom.

Ultra Romance je završio koledž pre skoro 17 godina. I od tada nije ostao u jednom gradu duže od 6 meseci. Izbegava zamke modernog društva, ne poseduje automobil, i ima jedino račun u banci. Živi skormno, sa 10 dolara dnevno, i skoro sve od tog novca potroši na hranu.

Naravno, ima mnogo onih koji se rugaju ovakvom načinu života, ali on to vidi kao povratak prirodi. Sam kaže da što više uči o istoriji ljudskog roda to je više ubeđen u svoj životni stil. Našim precima lovcima-sakupljačima je bilo potrebno 9 sati da se snabdeju zalihama za nedelju dana, i ostatak vremena su živeli slobodno, nisu ga trošili na rad.

Ne odbacuje Ultra Romance moderni svet u potpunosti. On deo novca zarađuje tako što prodaje stvari onlajn, a takođe kaže da veoma voli internet i Instagram. Njegovo putovanje možete pratiti preko Instagrama.

Takođe, ne trudi se da zaradi više novca nego što mu je potrebno za život. Kaže da njegova putovanja nemaju neki poseban cilj, on putuje radi putovanja. I čini se da radi pravu stvar.

Automatski nacrt Jesu li hipsteri otišli predaleko? Eksperiment: Parovi pričaju iskreno o sebi i o svom partneru Eksperiment: Parovi pričaju iskreno o sebi i o svom partneru žene Ženama je potrebno više sna nego muškarcima? Migracija gnuova u Serengetiju (izvor tanzaniaonfoot.com) Neverovatni putnici: Spektakularne migracije životinja · · · ·