Joga sa kozom
U VAZDUHU · urban flash

Možda ste već čuli za joga instruktorku iz Švedske Rachel Brathen, jer je njen video kanal sa instrukcijama za zdrav život u svetu veoma popularan, ali sigurno niste imali pojma da od nedavno Rachel ima i pomoćnicu u vežbanju. Reč je o mladunčetu koze, koje se zove Penny Lane i koje je božićni poklon od Rachelinog supruga, surfera Dennisa.

Od kada je stigla u njihov dom Penny Lane je pokazala veliko interesovanje za sve aktivnosti koje porodica Brathen obavlja. Od brige o bebi, uživanja na plaži, uspinjanja po strmim okolnim stenama pa sve do vežbanja joge sa gazdaricom. Joga je prema Rachelinim rečima način da se svom telu zahvalimo što toliko toga svakodnevno čini za nas. U slučaju da imate kućne ljubimce koji su svakako zainteresovani za veliki broj vaših aktivnosti, i joga sa njima je ne samo moguća već čini da se različita bića među sobom povežu na zabavan i koristan način.

Budući da Rachel i njen suprug zajedno drže centar za pomoć napuštenim životinjama, Penny Lane je zapravo postala usvojeno jare direktno iz njihovog udruženja. U slučajevima kada svakodnevno počnete da primećujete samo loše strane i aspekte života, Rachel predlaže da odmah pronađete neko biće na koje biste usmerili brigu i pažnju, jer takva posvećenost uvek donosi dobre rezultate.

Rachel Brathen i njeno jare uživaju u svakom danuOtvori galeriju
cover 7 iritantnih stvari koje radimo na internetu Devojčica koja putuje čitav svoj život a ima samo 1 godinu Ona putuje od svog rođenja Sjajna rešenja problema i izumi Ovakve ideje zaslužuju medalje Video-igrice u 2016. Video-igrice koje sa nestrpljenjem iščekujemo u 2016. · · · ·