One Star Colorblock Platform
U VAZDUHU · trend

Od svog pojavljivanja 1974. godine nije postojao pravac modernog stila koji nije bio upoznat sa ONE STAR patikom. Originalno su bile dizajnirane za košarkaški teren, kasnije je njihov “smeo duh” usvojen i postaje “zaštitni znak” (ikona) nezavisnih. Onih koji su stalno na rubovima, nezaustavljivih i buntovnih.

Neke patike ostaju zaboravljene u istoriji. ONE STAR vraća tu istoriju.

Karakteristike ONE STAR COLORBLOCK PLATFORM:

• Premijum platno je dosta mekše i finije od uobičajenog, a podjednako čvrsto i izdržljivo
• Upečatljiva boja na zadnjem delu đona daje joj neočekivani stil
Platforma koja je izdržljivija i udobnija

Na poseban način tretirano platno i kombinacije boja na izdignutom đonu ne viđate svakodnevno na ulici. Iskombinujte nekoliko suptilnih dodataka i ONE STAR PLATFORM će se uklopiti u svaki stajling.

One Star Platform ColorblockOtvori galeriju

Karakteristike ONE STAR PINSTRIPE:

• Proizvedene od mekane, prevrnute kože
• Converse logotip ispisan dužinom đona patike
• Penasti, jastučasti ulošci koji obezbeđuju laganu i udobnu šetnju

Prolećne boje na prevrnutoj koži će osvežiti svaki stajling. U pitanju je muška kolekcija, koja će svakako biti privlačna mlađim muškarcima, kao i onima koji uživaju da u svojoj garderobi poseduju dečačke komade, kao i kolorit koji će obeležiti ovo proleće!

One Star PinstripeOtvori galeriju
purse-1031547_960_720 Najbolje torbe sa Nedelje mode u Londonu plogging.jpg.860x0_q70_crop-scale.cover Novi trend u Švedskoj: Sakupljanje đubreta tokom trčanja page_cover 5 parfema savršenih za proleće cover 10 apsurdnih situacija koje samo milenijalci razumeju · ·