Converse
PULS GRADA · moda

Kako legenda kaže, ONE STAR patike nastale su kao inspiracija patikama pronađenim u kultnoj japanskoj prodavnici polovne robe. Godine 1974., Converse je lansirao ovaj model sa usamljenom zvezdom, koje su dobile jednostavan nadimak – ONE STAR.

Prvobitno su bile dizajnirane za košarku. Zatim su postale popularne u krugu skejtera. Materijali, boje i detalji evoluirali su tokom vremena – ali njihov prepoznatljiv stil je zadržan. Ovaj model odlikuje se večnom udobnošću sa poboljšanim performansama, koje obezbeđuju veliku izdržljivost i trajnost.

Ženska kolekcija proizvedena od prevrnute kože, dostupna je u prljavo roze i pastelno zelenoj boji. Ove sezone mnogi Converse ambasadori nosiće baš ovaj model, a jedna od sigurno najpoznatijih  biće Miley Cyrus. Nosite ih gde god i kad god poželite.

Pogledajte ova dva modela u našoj galeriji:

Converser One Star SuedeOtvori galeriju
pagevenicecover Najbolje sa crvenog tepiha filmskog festivala u Veneciji hoodie Let’s Doodle: Napravi „hoodie“ po svojoj meri croprexfeatures_83849GLGL-999x500 Kakve haljine da nosite ove jeseni covernakit Nakit za međunožje: Trend koji bi najradije preskočili ·