pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Sezona maturskih večeri je pred nama, što znači da mnoge tinejdžerke pokušavaju nađu savršenu haljinu za ovu svečanost. Budući da se u današnje vreme sve može pronaći na internetu, mnoge od njih se odlučuju da kupe odeću na taj način, a mnoge kasnije i zažale zbog te odluke.

Naša galerija je prepuna primera koji pokazuju da haljine koje su stigle ne odgovaraju onima koje su reklamirane. Najčešće se radi o pogrešnim proporcijama i jeftinom materijalu, ali postoje i situacije kada kupljena haljina ima sasvim različitu boju od naručene, pa je tako jedna nesrećna devojka završila sa crvenom haljinom umesto zlatnom.

Ako ne želite da završite razočarane kao devojke sa fotografija, preporučujemo vam da izbegavate online kupovinu svečanih haljina, jer, kao što vidite, ima puno prevaranata, a i odeću uvek treba probati pre kupovine kako biste bili sigurni da vam odgovara. Matursko veče se ipak dešava samo dva puta u životu, pa nije na odmet biti oprezan.

foto: Twitter / @Megan_Morris29Otvori galeriju
myki_facebook 5 stvari koje možete da uradite za sigurnost svog ljubimca catscover Maskiranje uz ograničen budžet page_cover Šta se sve viđa u gradskom prevozu Kreditna kartica - zaštita (foto: Pixabay) Vi i ekonomija na ti: Kako da sprečite zloupotrebu platne kartice · ·