poznati
U VAZDUHU · urban flash

Koliko je prijateljstava puklo zato što su se drugarice zaljubile u istog momka? Sigurno znate makar jedan takav slučaj, a kako i ne biste kada je ovo toliko poznata situacija, da je skoro svako bio u njoj. I obično malo prijateljstava preživi ovakvu vrstu izazova.

Uglavnom se veza sa istom osobom smatra izdajom. Da, nije ni bitno koliko je vremena prošlo, prijateljica ne sme da se zaljubi u prijateljičinog momka. A ima tu privlačnosti, em zabranjeno voće em bi vezu trebalo neko vreme držati u tajnosti, prava adrenalinska injekcija.

Međutim, nisu sva prijateljstva „pukla“ zbog momka. To je samo jedan momak, a često je prijateljica bitnija. Kao i u našem, „običnom“ svetu, tako i među poznatim ženama nije neobično da se prijateljice zabavljaju sa istim momkom. Možda su, ne u isto vreme, naravno, šetale sa njim po crvenom tepihu.
Proverite u našoj galeriji koje su to poznate žene imale istog muškarca ali on nije stao na put njihovom prijateljstvu.

Cameron Diaz i Kate Hudson, zabavljale se sa Alexom RodriguezomOtvori galeriju
Biti prijatelj sebi (toto: Steven Guzzardi) Biti prijatelj samom sebi je najteže hipsteri Beskućnika su sredili da izgleda kao hipster rad Rešite zagonetku: Jeste li radoholičar? "Made in France" film Tanka linija između sekte i terorizma · · ·