žene
U VAZDUHU · urban flash

Postoji to mišljenje da su supruge milijardera supermodeli koje čitave dane provode rastrzane između frizera i večernjih koktela. Da li je baš tako? Odlučili smo da razbijemo mitove vezane za supruge najbogatijih ljudi na svetu i prikažemo ih u pravom svetlu.

Ne, to što mislite da su supruge milijardera napucane lepotice koje hodaju modnim pistama nije tačno. To je jedan od najtužnijih mitova koji postoji jer pokazuje da se i dalje veruje da su žene samo „ukrasi“ muškarcima. Veruje se da one zapravo nemaju ništa da ponude sem svog izgleda, kao i da troše novac koji nije njihov. Veoma često su ove žene sklonjene od očiju javnosti i žive jedan sasvim običan miran porodični život. Naravno, niko ne spori da žene koje su udate za milijardere nisu lepe, već govorimo o tome da one imaju mnogo više od onog kako ih javnost predstavlja-lepoticama bez mozga. Mnogi od parova koje ćete videti u galeriji su u braku veoma dugo, neki su i srednjoškolske ljubavi i uprkos mišljenju većine, supruge nisu „zamenjene“ za mlađe i lepše.

Richard i Joan BransonOtvori galeriju
izumi Najbolji izumi 2016. godine muškarci i žene Šta se to ženama zamera a muškarcima je dozvoljeno? emotikoni Kako bi izgledali Frida Kahlo, Warhol i Basquiat da su emotikoni zu Kreativni znakovi za toalet · ·