Kolačići
PULS GRADA · gastro

Nate Padavick i Salli Swindell su brat i sestra, dizajner i ilustratorka koji zajedno rade u studiju SSS već 10 godina. Do sada su stvorili na stotine ilustracija koje su završile na stranicima magazina, knjiga, ili kao razglednice. Ali njihova specijalnost su ilustracije recepata.

Nate i Salli su stvorili koncept sajta They Draw & Cook dok su bili na odmoru sa porodicama. Nate je pokušao da se seti recepta za njegovo omiljeno jelo – fetućini pastu sa smokvama, balzamiko sirćem i puterom, a Salli je crtala sastojke dok je on kuvao. Tada su shvatili koliko je zabavno praviti ilustracije hrane. U početku su mislili da će napraviti malu knjigu recepata za prijatelje, porodicu i klijente. Zamolili su neke drugare umetnike da pomognu, ali nisu mogli da sakupe dovoljno recepata da odštampaju knjigu, pa su osnovali blog na kome su ljudi mogli da pošalju recept kako bi ga Nate i Salli ilustrovali.

Zato krenite da kuvate, ako već nećete da crtate.

Bakini kolačići sa đumbiromOtvori galeriju
Bizarna fast food hrana Primeri bizarne brze hrane milos sesa u finalu Proglašen najbolji somelijer Srbije Salon de Thé by Small Tree Salon de Thé by Small Tree – nova čajdžinica u gradu Doza Doza kafé: Hedonizam na blokovski način ·