mesi
PULS GRADA · sport&rekreacija

Suparništvo Ronalda i Messija se nastavlja. Ne samo kada je reč o tome ko je bolji igrač već i ko više zarađuje. A fudbalska revija France Football je objavila ko je to najviše zaradio od fudbala u sezoni 2016/2017. Očekivano, cifre nisu male.

France Football je konačno razrešila misteriju i prikazala ko je to najviše zaradio zahvaljujući fudbalu. Naravno, očekivano, borba za prvo mesto se vodila između Messija i Ronalda, a cifre kažu da se isplati seliti se i u Kinu. Takođe, u ove cifre su uračunati i bonusi i prihodi od oglašavanja iz prošle sezone.

Najviše je u džep stavio Portugalac, koji je u sezoni 2016/2017. zaradio 87,5 miliona evra, a njegov večiti rival Messi je zaradio 76,5 miliona evra. Nakon njih na listi je Neymar sa 55,5 miliona evra, a na četvrtom mestu je Ronaldov saigrač Gareth Bale. Velšanin je inkasirao 41 milion. Messijev sunarodnik Ezequiel Lavezzi igra za kineski Hebei Fortune i zaradio je 28,5 miliona evra. To je pola miliona evra više nego što je za svoj rad plaćen trener Jose Mourinho (Manchester United).

Jose Mourinho (Manchester United).Otvori galeriju
fuca Zašto je super gledati fubal u kafićima? VLAD6504 UNIQA osiguranje sponzor „Specijalne Olimpijade Srbije“ Kazuyoshi Miura Kazuyoshi Miura: On i sa 50 godina postiže golove Čvrsta guza Jednostavne vežbe za čvrstu guzu · · · ·