serije
KULTURA · film/TV

Zanimljivo je da ogroman broj glumaca nije podnosio upravo one serije koje su ih proslavile i donele im gomilu novca. Tek da ne kažete kako se naslađujemo time kad i bogati zaplaču, moramo da konstatujemo da je gluma, očigledno, kao i svaki drugi posao! A to znači, da ovi glumci nisu podnosili svoju firmu. šefove, kolege…

Za pojedine možda niste ni pretpostavili da su na listi tih koji nisu podnosili seriju koja ih je stvorila, ali kad se setite kako su otišli iz serije biće vam jasno da je tu bilo svega…
1. Charlie SheenTwo and a Half Men
Sheen je otpušten iz sitkoma 2011. godine nakon javnog sukoba sa kreatorom serije Chuckom Lorreom. Nije mu to teško palo, rekao je da sada može da uzme sve te milione, a da ne mora nikada više da obuče bele čarape i smešne šortseve.

2. Mischa BartonThe OC
Glumica je izjavila da sad sigurno ne bi pristala da glumi u ovakvoj seriji koja kao da govori o paralelnom svetu, i ima jezivo jeftine preokrete.

3. Chase Crawford i Penn BadgleyGossip Girl
Crawford je 2012. godine izjavio kako je vreme da potraži svoje dostojanstvo koje je izgubio negde između druge i treće sezone, a sličnu stvar je godinu dana kasnije rekao i kolega glumac Badgley.

4. Shannen Doherty - Charmed
Ona nikada nije bila začarana serijom, ostavila ju je posle tri godine, i rekla je da je nekoliko puta morala da izvede neverovatne glumačke zahteve, da zaista odglumi najbolje u životu, ali da to niko neće ceniti jer je serija za dvanaestogodišnjake!

5. Katherine Heigl - Grey’s Anatomy
Heigl je javno govorila da su glumci morali i 17 sati da provedu na snimanju, napustila je seriju 2010. godine. Shonda Rhimes za nju nije imala lepe reči kada je u jednom intervjuu govorila o glumici.

6. Mandy Patinkin - Criminal Minds
Rekao je da je serija bila veoma destruktivna za njegovu dušu i telo, i da je jedna od najvećih grešaka koje je napravio u karijeri.

braća Najbolja filmska braća serije Najiščekivanije serije u 2017. Od danas u bioskopima "Zakon noći" Od danas u bioskopima „Zakon noći“ filmovi Najiščekivaniji filmovi za ovu godinu ·