pagepoznati
U VAZDUHU · pop trash

Nije iznenađujuće da zvezde u stvarnosti izgledaju malko drugačije nego na ekranu. Šminka, odeća i osvetljenje u studiju im svakako menjaju spoljašnji izgled pa iz tog razloga može da se desi da budemo zbunjeni kada upoznamo nekoga ko liči na njih, ali ipak nismo 100% sigurni da se radi o našoj omiljenoj poznatoj ličnosti ili njegovom dvojniku.

Ljudi sa fotografija u našoj galeriji nisu bili u takvoj dilemi. Oni nisu nimalo oklevali da iskoriste momenat da se slikaju sa nasumičnim ljudima za koje su mislili da su velike zvezde. Uostalom da li bi vi propustili šansu da se slikate sa Tomom Kruzom iako niste sigurni da je to stvarno on?

Pogledajte u galeriji kako su dvojnici poznatih ličnosti nasamarili njihove verne fanove koji su tek kasnije saznali da su bili izigrani.

One su pobrkale Marka Volberga sa Metom DejmonomOtvori galeriju
KAFEMANIJA02 Pop-folk kafenisanje: Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene? page-cover 5 filmskih partnera koji se nisu podnosili u stvarnom životu 17then_and_now_17 Kako danas izgledaju seks simboli iz 90-ih 5a7988c9992dd_EbhRqBu__605 Savršeni dvojnici · · ·