Najuticajniji tinejdžeri
PULS GRADA · aktuelno

Čuveni nedeljnik TIME često objavljuje liste najboljih/najpoznatijih/najuticajnijih osoba iz različitih oblasti. Nedavno je objavljena lista 30 najuticajnijih tinejdžera, a mi vam predstavljamo deset imena koja nam deluju najperspektivnije.

Na neki način, oni su i dalje deca, ali ljudi ih sve češće prepoznaju na ulici. Mnogi od njih će postati velike zvezde, a neki od njih to već jesu. Ako želite da saznate ko su najuticajniji tinejdžeri na svetu, pogledajte listu magazina TIME, a evo našeg izbora:

Millie Bobby Brown (13)

Nije završila ni osnovnu školu, a već je dobila Emmy nominaciju za ulogu Eleven u seriji „Stranger Things“.

Moziah Bridges (15)

Imao je samo 9 godina kada je pokrenuo svoju firmu za proizvodnju leptir mašni – Mo’s Bows, a danas ta kompanija vredi preko 1,5 milion dolara, najviše zahvaljujući pojavljivanju u reality show emisiji za preduzetnike – Shark Tank.

 Maddie Ziegler (15)

Ona je mladi alter-ego pevačice Sije, sa kojom nastupa na turneji, a nedavno je dobila ulogu u filmu The Book of Henry, što je ulaznica u svet glume.

Kaia Gerber (16)

Prezime nam nije poznato, ali lik jeste. Mlada Kaia je kćerka čuvene Cindy Crawford, od koje je očigledno nasledila izgled i sklonost ka modnoj pisti.

Jaden Smith (19)

Jeste da je Jaden dete poznatih roditelja (tata je Will Smith, a mama Jada Pinkett), ali ovaj dečko je opasno talentovan – već je glumeo u filmovima (The Pursuit of Happyness, The Karate Kid), a vlada i modnim pistama.

Sydney McLaughlin (19)

Ona je najmlađi učesnik Olimpijskih igara u Americi još od 1972. Na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama Sydney je stigla do polufinala u disciplini 400 metara s preprekama.

Noah Cyrus (17)

Mlađa sestra Miley Cyrus ne ide utvrđenim country pop putem, koji joj je istrasirala porodica, to jest otac Billy Ray Cyrus. Njen prvi album je ispunjen atmosferičnim emo-pop baladama.

Wang Yuan (16)

To što mi ne znamo za ovog mladog Kineza ne znači ništa, pošto ovaj pevač ima preko 20 miliona pratilaca na najpoznatijijoj kineskoj društvenoj mreži Weibo. Svakog meseca različita roba s njegovim likom ili imenom donosi mu prihod od 17 miliona dolara.

Chloe Kim (17)

Iako je članica američkog tima na Zimskim olimpijskim igrama, koje se održavaju sledeće godine u Južnoj Koreji, snouborderka Chloe Kim će imati i domaću podršku na ovom takmičenju – njeni roditelji iz ove zemlje, tako će njega šira porodica navijati za ovu mladu sportiskinju.

Mikaila Ulmer (13)

Nije volela pčele kao dete, ali kada je razvila svoj biznis prodaje limunade, koja je zaslađena medom, Mikaila je odlučila da deo profita da organizacijama koje se bave zaštitom pčela, kojima preti istrebljenje.

Interaktivna tabla 50 interaktivnih tabli za 50 škola u Srbiji cover Halloween: Otkrijte tajne „strašnog“ praznika one-legged-man-halloween-costume-josh-sundquist-11cover Ovaj paraolimpijac nas svake godine inspiriše svojim kreativnim kostimima za Noć veštica Naš život u četiri zida Kako izgleda kada čitav život provedete u svoja četiri zida? · · · ·