Oni su se ubucili
U VAZDUHU · urban flash

Godine idu, a kilogrami ostaju ili se i oni baš kao i rođendani nižu bez pitanja. Ostaje nam da se pitamo da li čovek sa starošću mora da dobije baš sve – i bolest i koji kilogram i bore, ali i mudrost? Kada bi se stvari srećnije raspoređivale možda bi na svetu, a posebno među slavnima bilo manje nezadovoljstva.

Ovako život piše drame, sad da li zlatnim naliv perom, ili mastiljavom olovkom, ali oni koji su nekada oduzimali dah svojim fizičkim izgledom, danas su možda u strahu da ih nekadašnji obožavaoci neće prepoznati…

Sve te dijete, i programi zdrave ishrane, pa opet, među poznatima ima onih čiji nas fizički izgled često šokira. Ne čudi što stres dovode u vezu sa poremećajima različitih vrsta pa tako i sa poremećajem u ishrani.

U buduće kada posle ponoći krenete prema frižideru, neka vam lica ovih poznatih ličnosti zaigraju pred očima! Nije da želimo da vas uplašimo, ali šta mislite – kako se oni posle svega osećaju!

Britney Spears – 2001. vs. 2009.Otvori galeriju
Čiste bele patike Kako da bele patike budu zauvek bele: Vodič za preživljavanje Selfie štap umesto oružja Palica za selfi umesto smrtonosnog oružja Seksualne igračke Šta su rekli korisnici najprodavanijih seksi igračaka Pomoć supruga u kući Zašto ne bi trebalo da se uvek oslonite na suprugovu pomoć · · · ·