Actors-Who-Had-First-Kisses-Screen_cover
KULTURA · film/TV

Prvi poljubac se uvek pamti. Voleli bismo da tvrdimo kako je bio sjajan i bajan, ali smo bili suviše smotani i neiskusni da bi istinski uživali u njemu. Ako je tako bilo nama, kako su se tek onda osećali ovi glumci, koji su imali tu sreću da se njihov prvi poljubac dogodi pred kamerama i kompletnom ekipom na snimanju filma ili serije. Saznajte o kojim osobama se radi, u tekstu koji sledi.

1. Mila Kunis u seriji Vesele sedamdesete

Mila Kunis se prvi put poljubila sa nekim kada je imala 15 godina. Igrom slučaja, to se dogodilu u seriji Vesele sedamdesete, a nasuprot nje se nalazio Ešton Kučer, njen sadašnji muž.

2. Kirsten Danst u filmu Intervju sa vampirom

Mada bi mnoge žene volele da se ljube sa Bredom Pitom, jedanaestogodišnja Kirsten Danst nije bila impresionirana. Povodom njihovog poljupca u filmu Intervju sa vampirom je izjavila: „Bilo mi je odvratno. Sledeći put sam se ponovo sa nekim ljubila u usta tek sa 16 godina.“

3. Džesi Ajzenberg u filmu Roger Dodger

Pre nego što se proslavio ulogom Marka Zakerberga u filmu Društvena mreža, Džesi Ajzenberg je pažnju na sebe privukao sa nekoliko kvalitetnih nezavisnih filmova, među kojima se izdvaja Roger Doger. U jednoj sceni filma on se ljubio sa Dženifer Bils, zvezdom Flešdens-a, koja bi ’80-ih godina prošlog veka bila izbor većine tinejdžera za prvi poljubac.

4. Mekoli Kalkin i Ana Člamski u filmu Moja devojka

I Mekoli i Ana su se prvi put poljubili u čuvenoj sceni dirljivog filma Moja devojka. Televizija MTV je ova poljubac izabrala za poljubac godine na svojim filmskim nagradama.

5. Dakota Fening u filmu Sweet Home Alabama

Dakota Fening je imala samo 7 godina kada se prvi put poljubila u sceni filma Sweet Home Alabama iz 2002.

thegangonthesetaweoifalskdalsdkjfalsdjf_cover Retko viđene fotografije sa snimanja filma „Reservoir Dogs“ Untitled-14_0015_Layer 43 Komedija „Ćale moje bivše“ od sutra u bioskopima! before-sunrise-1_cover Najbolji filmovi u kojima dominiraju samo dva glumca 46Sopot_img Počinje 46. Filmski festival u Sopotu · · · · · ·