bebe
PULS GRADA · deca

Novogodišnji i božićni praznici su verovatno omiljeni porodični praznici svih koji ih slave. Većina se potrudi da za prazničnom trpezom nekoliko dana budu svi članovi porodice.

Ima tih porodica koje drže do tradicije, ima onih kojima je jedina tradicija kada su svi zajedno, a ima i onih koji praznike shvataju prilično veselo i svi se tim povodom praznično obuku. Obično pomislimo na one pomalo smešne praznične džempere, pogotovo ako smo odrasli gledajući američke „božićne filmove“. Takođe smo navikli i na fotografije dece koju roditelji inspirisani pozitivnim prazničnim duhom slikaju svako malo, u različitim novogodišnjim ambijentima. Tu su i šareni džemperi i crvene kapice i šljokice. A kako izgleda kada su najmanji i najmlađi obučeni u duhu praznika, pogledajte u našoj galeriji.

Njihova prva Nova godinaOtvori galeriju
Untitled-1 „Maša i Medved“ od 29. decembra u bioskopima! šonjavko Dečji „Festival šonjavka i štreberke“ u Mikser Hausu Deca sa smetnjama u razvoju (iz filma "Odrastanje Gilberta Grejpa") Kako biti najbolji brat/sestra nekome ko ima smetnje u razvoju roditelji Genijalni roditelji · ·