Woman shopping online
U VAZDUHU · promo

Najnovija kolekcija omiljenog modnog brenda je dostupna samo u veb prodavnici? Pravo je vreme da iskoristiš sve pogodnosti onlajn kupovine i da iz udobnosti svoje fotelje, u svega nekoliko koraka, šoping iskustvo učiniš bržim i bezbednijim.

Pre nego što kreneš u onlajn šoping avanturu, pročitaj korisne savete koje je Mastercard pripremio kako bi tvoja onlajn kupovina bila pametna i sigurna.

  • Nikada nemoj odavati svoje lozinke drugima i nemoj ih slati putem mejla i društvenih mreža – pouzdani trgovci i banke ti nikada neće tražiti ove podatke.
  • Pitaj prijatelje za preporuku pouzdanog onlajn trgovca.
  • Prilikom plaćanja, proveri sigurnost sajta tako što ćeš potražiti oznaku https:// i simbol katanca u address baru.
  • Potraži simbol Mastercard® SecureCode™. SecureCode je lični broj za Mastercard kartice, koji se koristi prilikom onlajn kupovine i osmišljen je da omogući identifikaciju korisnika kartice. Samo korisnik kartice i njegova banka znaju ovaj kod i on se nikada ne deli sa trgovcem.
  • Nakon kupovine obavezno sačuvaj dokaze o obavljenoj onlajn transakciji kako bi ih uporedio sa mesečnim izvodom iz banke.
Leo Burnett i Strauss Adriatic Kako se budila Srbija poslednjih nedelja? cover gorki list „Gorki List“ je pokrenuo konkurs za najbolji video QR2 Svet je izabrao „Qatar Airways“ Coca-Cola nagradna igra Osvoji nagradu za svoje nezaboravno leto ·