collage
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Naše telo često ume da se poigra sa nama. Istina je da nas ponekad obraduje serotoninom i endorfinom, ali mnogo češće se šali na naš račun. Ven Čeng, umetnica koja je autorka sajta „The Adventures of Messy Cow” ilustrovala je zanimljive situacije u kojima se njeno telo slatko našalilo sa njom, a glavni povod za to je kupovina odeće.

Ukoliko ste ikada razmišljali da idete na dijetu, sigurno vam je poznata rečenica: „Ne idite u kupovinu hrane kada ste gladni.” No, Čeng je malo preformulisala ovaj savet, te ona poručuje: „Ne kupujte odeću kada ste gladni.” Ona smatra da kada ste gladni delujete mršavije nego što zaista jeste, stomak vam deluje ravno, a bokovi uži, te zahvaljujući toj iluziji posežete za novim krpicama, ne razmišljajući kako će ta odeća zaista da vam stoji. Ovo posebno važi u slučaju online kupovine kada čak ni ne možete uživo da vidite stvar koju poručujete.

U galeriji koja sledi upoznajte duhovitu Ven, te učite na njenim greškama. Prazan stomak i kupovina odeće definitivno nisu dobar spoj!

Krop-topOtvori galeriju

collage 5 zanosnih mirisnih nota koje ćete voleti ove jeseni Lisca Bella: Nov i nevidljiv veš iz Lisce collage Najbitnije je osećati se dobro u svojoj koži collage Zašto su „loše” devojke srećnije od „dobrih” · · · · ·