DwhQMrMUUAAXJtR-cover1
U VAZDUHU · urban flash

Dr Mišel Dikenson je inženjerka koja je u pauzi na poslu svoje pratioce na Tviteru obradovala jednom zabavnom optičkom iluzijom. U pitanju je slika koja na prvi pogled izgleda kao skup naizmenično poređanih crnih i belih štrafti, međutim, na njoj se osim toga vidi i glava jedne životinje.

Pogledajte u nastavku ovu optičku iluziju i pokušajte da otkrijete o kojoj životinji se tačno radi. Ako nemate strpljenja, probajte da okrećete glavu levo desno dok gledate sliku ili još bolje, pomerate samo svoj mobilni telefon umesto toga. Nekim ljudima koji su odgovorili na ovaj Tviter post pošlo je za rukom da skrivenu figuru vide i nakon što su treptali ili pomerali telefon napred i nazad.

U slučaju da i dalje niste uočili ništa drugo osim štrafti, sledeći link će vam otkriti koja životinja se nalazi na slici. Sada kada imate ovu informaciju, pokušajte još jednom da otkrijete tajnu ove optičke iluzije.

couple-hs-637x397 Da li treba da živite sa parom? pexels-photo-7442 5 stvari koje nikako ne bi trebalo da uradite preko poruka women-2808629_1280 Ova osobina je znak visoke inteligencije paper-3376854_1280 Kako da se držite novogodišnjih odluka · · ·