juz
KULTURA · art

Odmah da se razumemo, umetnost pripada svima, ne samo ljudima. U umetnosti bi trebalo da uživaju svi, a svet je konačno dočekao da i psi imaju izložbu za sebe. Zahvaljujući čoveku koji se zove Dominic Wilcox, psi su imali dvodnevnu izložbu u Londonu samo za sebe.

Dominic Wilcox je otvorio izložbu za pse pod nazivom Play More. Psi su samo dva dana u Londonu mogli da uživaju u umetnosti koja je bila stvorena i otvorena samo za njih, ali ovo je tek početak. Izložba je sadržala i gomilu interaktivnih instalacija koje su se svidele psima. Bar su se igrali, tako kažu fotografije. A kako su psi doživljavali umetnost, pogledajte u našoj galeriji.

Izložba za pseOtvori galeriju

Ako vam se dopala ova ideja i poveli biste svog ljubimca na izložbu, verovatno niste jedini koji čeka da ovo zaživi i na drugim mestima na svetu. Do tada, pogledajte i video materijal sa izložbe o izložbi.

Sneg u šumi grafika Izložba grafika japanskog autora Haruhike Jošinage pas Razumeće oni koji imaju psa tat Minijaturne tetovaže koreanskog umetnika v Pametne ilustracije sveta u kom živimo · ·