BeFunky-collage
PULS GRADA · lepota

Prirodne sirovine kao što su nevenovo ulje, maslinovo ulje, ši buter su veoma kvalitetne sirovine u kozmetičkim proizvodima za negu suve i osetljive kože. Suštinska razlika između tradicionalnih i organskih i prirodnih kozmetičkih proizvoda je u izboru i poreklu sastojaka i sirovina.

Organski ekstrakt cveta nevena (organsko nevenovo ulje) je uljani ekstrakt organski gajenog cveta nevena. Ekstrakt nevena sadrži flavonoide, saponozide, tanine i karotenoide. Neven vlaži kožu, čini je mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože i ima antioksidantni efekat.

Delovanja i efikasnost nevena potvrđuje njegova duga i široka uporeba u narodnoj medicini, kao i u mnogim savremenim kozmetičkim proizvodima za negu i regeneraciju kože. Ekstrakt nevena je veoma bezbedan za upotrebu, zbog čega je jedan od najčešćih sastojaka za negu kože beba.

Koje proizvode za svakodnevnu negu kože vi birate – organske ili tradicionalne?

page-lepota 100 godina muške lepote 1 Prava obnova kose je ona koja traje pjimage (38) Kako da odredite tip kože i odaberete pravu negu? BeFunky-collage Dok Osvetnici ruše rekorde, stiže novi uređaj za herojsku negu lica · · · ·