pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Šta radite kada ste sami? A vaša porodica i prijatelji? Fotografkinja Florian Beaudenon pokušala da odgovori na ova pitanja pa nam je u svojoj novoj kolekciji slika pod nazivom „Instant life“ pružila intiman uvid u ljudsku svakodnevnicu.

Sve fotografije iz kolekcije su napravljene iz ptičje perspektive što dodatno naglašava voajerski aspekt njene zanimljive kolekcije.

Na slikama su prikazani ljudi koji obavljaju svakodnevne aktivnosti kao što su čitanje knjiga, stavljenje šminke ili pravljenje večere. Budući da im ne vidimo lica na osnovu kojih bi mogli da pretpostavimo kako se osećaju, imamo utisak da su spokojni u svom domu dok se odmaraju, rade ili sviraju na svom instrumentu. A takav osećaj smo i mi imali dok smo pregledali ove fascinantne fotografije, koje su za vas dostupne u našoj galeriji.

Iz kolekcije fotografija „Instant life“Otvori galeriju
unsatisfying_t_cover Sve što nas najviše iritira u jednom videu pagecover Sa bakama i dekama uvek neki šou rawpixel-com-378003-1000x500 Šta bi trebalo da probate u 2018. prema vašem horoskopskom znaku friendswebcover 5 razloga zašto su najstariji prijatelji nezamenljivi · · ·