6928360-13606929_cover
PULS GRADA · dizajn

Ljudi zaduženi za marketing u kompanijama koriste razlitičite strategije kako bi privukli našu pažnju. Nekada se odlučuju da angažuju poznate ličnosti i tako stvore prepoznatljivost svom brendu, dok se u drugim slučajevima trude da nas impresioniraju inovativnošću i originalnim pristupom u reklamiranju.

U eri kada se zanimljivi sadržaji dele širom planete preko interneta, ne postoje bolje reklame od onih na javnim mestima koje svojom jedinstvenošću privlače ljudske poglede i stvaraju kod njih želju da ih fotografišu i pokažu svojim prijateljima.

Brendovi kao što su IKEA, McDonald’s, Ariel i mnogi drugi su se odlučili za ovu vrstu marketinga, a kako su izgledala njihova kreativna rešenja na ulicama svetskih metropola, možete videti u našoj galeriji.

Originalne reklame na javnim mestimaOtvori galeriju

Škrabac pokloni Gde se sve skrivaju Škrabac dosetke? Primeri urbanog dizajna Primeri urbanog dizajna koji bi ulepšali i naš grad page-coca-cola Istorija Coca-Cole u reklamama page-cover-kreativni-dizajn Dizajneri ovih predmeta zaslužuju aplauz ·