pokloni
U VAZDUHU · urban flash

Zaista brojimo sitno do kraja ove 2016. godine. Već svi polako sumiramo utiske, zbrajamo pobede i poraze, fokusiramo se na ono šta želimo da ispravimo u sledećoj godini. A još malo i novogodišnje šoping ludilo kreće.

Možda ste se već zamislili kako po tržnim centrima jurcate sa gomilom kesa u rukama a nikakmo da nađete adekvatne poklone? Šta pokloniti nekom a da to ne bude odevni predmet jer ste to kupili prošle godine? Pa, ako hoćete da budete originalni, zaboravite na džempere sa irvasima, sada je tu džemper na kom je Drake. Sjajan pop trash momenat, i nezaboravan poklon.

Verovatno sada želite ovako nešto, možda i nema toga kod nas, mada, ako krenete sada u potragu možda nađete nešto slično i jednako zabavno. Ne morate svake godine biti praktični! Možda možete nešto i sami da napravite, što da ne. Zaboravite na praktičnu stranu, obradujte nekog nečim smešnim ili potpupno ludim. U našoj galeriji potražite inspiraciju za najoriginalnije novogodišnje poklone.

Pokéball- kuglice za kupanje sa PokémonimaOtvori galeriju

Problemi sa naočarima Ovo će razumeti ljudi koji nose naočare Ronaldo Home Alone Cristiano Ronaldo je sam u kući? feminizam Upoznajte muškarce feministe: Od Ryana Goslinga do princa Harryja pšđ Šta je tajna srećne veze? ·